Prodaja sijalica za automobile motocikle i kamione

Svoju poslovnu strategiju baziramo na kontinuitetu u saradnji sa dobavljačima i klijentima u zemlji i inostranstvu, poštujući pozitivni koncept dugoročnih poslovnih odnosa.  Veliki poslovni i skladištni prostor od 400 m2. čine još jedan važan faktor uspešnog poslovanja. U svom poslovanju naša firma sarađuje kako sa inostranim tako i sa domaćim partnerima.

Poslovni razvoj u oblasti prodaje auto sijalica

Usmeravamo prema potrebama i zahtevima tržišta, usko se specijalizujući za program sijalica za autmobile, motocikle i kamione. Liderstvo firme u oblasti prodaje auto opreme zasnovano je na poverenju više od 300 stalnih kupaca u Srbiji.

Strateško opredeljenje  nam je da tržište snabdevamo samo proizvodima vrhunskog kvaliteta u skladu sa međunarodnim standardima DIN EN ISO, QS, TÜV i dr.

Poštujući principe profesionalnosti i dobre poslovne etike, naš tim čine stručni i iskusni profesionalci, uvek na raspolaganju svojim partnerima da pomognu ili posavetuju u potrazi za adekvatnim rešenjima kada su u pitanju auto sijalice i ostala dodatna oprema.

U cilju obezbeđenja ažurnosti svojih isporuka konstantno održavamo dvomesečne zalihe celokupnog asortimana auto sijalica.